Meteen naar de inhoud

Hoe Nr29 werkt?

Nr29 helpt werkgevers bij het regisseren van hun arbeidsmarktcommunicatie. Door te begeleiden, mee te denken en als sparringpartner. Nr29 neemt de regie niet over, deze hoort bij de werkgever te liggen. Maar we helpen de werkgever de regie te krijgen en te voeren.

Nr29 opereert op het snijvlak van organisatie, communicatie en human resources. Arbeidsmarktcommunicatie moet bijdragen aan de HR-, communicatie en organisatiedoelstellingen en deze fungeren dan ook als leidraad voor de te maken keuzes.

De werkwijze van Nr29 berust op onderstaande pijlers:

Samen

Nr29 werkt niet voor haar opdrachtgevers, maar samen mét haar opdrachtgevers. Vertrouwen in elkaar en betrokkenheid vormen de basis van een succesvol partnership.

Helder

Nr29 houdt van duidelijkheid. Openheid en no nonsense heeft Nr29 dan ook hoog in het vaandel staan. Zo werkt Nr29 het liefst op basis van ‘all in one’ projectprijs. Zo weet u als klant wat u kunt verwachten van Nr29 en wat ervoor moet worden betaald. Zonder verrassingen achteraf.

Prestatie

Nr29 levert doelgerichte topprestaties. In iedere opdracht legt Nr29 graag 100% haar ziel en zaligheid. Maar nog meer haar jarenlange kennis en kunde op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie.

Liefde

De liefde voor arbeidsmarktcommunicatie vertaalt zich mede in het feit dat Nr29 ook achter initiatieven zit als opleidingsinstituut Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie, vaksite Werf&, event Werf& Live, Recruitmenttech.nl, Demo_Day en het Recruitment Tech Event. Daarnaast is Martijn Hemminga van Nr29 een veelgevraagd spreker op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en employer branding.