Meteen naar de inhoud

Wat Nr29 niet doet

Het klinkt misschien raar om te vertellen wat Nr29 niet doet, maar we houden nu eenmaal graag van duidelijkheid en de verwachtingen goed managen. Daarom vindt u op deze pagina een overzicht van zaken die we niet doen… aangevuld met wat we op die gebieden wel voor u kunnen betekenen.

Nr29 maakt geen wervingscampagnes

Wat we wel doen is werkgevers begeleiden bij het maken van de juiste keuze voor een arbeidsmarktcommunicatiebureau. Of door  samen met de opdrachtgevers de strategie te vertalen naar SMART briefings voor wervingscampagnes.

Nr29 maakt geen employer branding campagnes

Wat we wel doen is werkgevers begeleiden bij het in kaart brengen van hun employer brand (werkgeverspositionering en strategie) wat vervolgens door creatieve bureaus kan worden uitgewerkt naar middelen en media.

Nr29 maakt geen recruitmentsites

Wat we wel doen is werkgevers begeleiden bij de recruitmentsitestrategie die ten grondslag ligt van het (laten) bouwen van een goede recruitmentsite. En we kunnen werkgevers helpen bij de keuze van een bouwer van de recruitmentsite.

Nr29 neemt uw arbeidsmarktcommunicatie niet interim over

Wat we wel doen is werkgevers begeleiden bij het regievoeren en helpen bij het inrichten van de organisatie van arbeidsmarktcommunicatie. Omdat wij geloven dat de regie voor arbeidsmarktcommunicatie bij de werkgever zelf moet liggen.