Zorg en welzijn

Nr29 werkt en heeft gewerkt voor onderstaande opdrachtgevers binnen zorg en welzijn:

De Forensische Zorgspecialisten

Nr29 heeft De Forensische Zorgspecialisten begeleid bij het inzichtelijk maken van haar huidige arbeidsmarktcommunicatie.

Lees meer
academisch ziekenhuis Maastricht

Nr29 heeft de multidisciplinaire werkgroep arbeidsmarkt van het azM begeleidt bij de totstandkoming van een meerjaren arbeidsmarktbeleidsplan.

Lees meer
Amerpoort

Nr29 heeft Amerpoort geadviseerd op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en mobiliteit.

Lees meer
Sanquin Bloedvoorziening

Sanquin spart op regelmatige basis met Martijn Hemminga van Nr29 over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

Lees meer
Lumens Groep

Nr29 arbeidsmarktcommunicatie heeft Lumens Groep begeleidt bij de totstandkoming van een strategisch arbeidsmarktcommunicatieplan.

Lees meer
Pro Persona

Om voor de fusie-organisatie Pro Persona ook de arbeidsmarktcommunicatie mee te professionaliseren begeleidt Nr29 de werkgroep arbeidsmarktcommunicatie bij de totstandkoming van een strategisch arbeidsmarktbeleidsplan. Pro Persona maakt hierbij gebruik van de SparKaart van Nr29.

Lees meer
De Wever

Nr29 heeft bij De Wever een arbeidsmarktcommunicatiescan verricht. Deze arbeidsmarktcommunicatiescan is samen met een door een recruitmentspecialist gemaakte recruitmentscan samengevoegd tot een geïntegereerd advies.

Lees meer