Meteen naar de inhoud

TU Delft

De fascinatie voor science, design en engineering is wat ruim 13.000 bachelor & masterstudenten en 5.000 medewerkers van de TU Delft drijft. De Technische Universiteit Delft is niet alleen de oudste, maar ook de grootste technische universiteit van Nederland: een universiteit die continu op zoek is naar (inter)nationaal talent om het onderzoek en onderwijs van deze unieke instelling op topniveau te houden.

Ken- en stuurgetallen
Nr29 heeft  TU Delft begeleidt bij het in kaart brengen van ken- en stuurgetallen op het gebied van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Daarnaast adviseerde Nr29 de universiteit bij de positionering en interne communicatie van het interne Career & Development Centre.

Interim adviseur arbeidsmarktcommunicatie
Nr29 heeft een half jaar lang een interim adviseur arbeidsmarktcommunicatie geleverd aan TU Delft. Naast de verantwoordelijkheid voor het (internationale) arbeidsmarktcommunicatiebeleid hield de adviseur zich o.a. bezig met het coördineren van de totstandkoming van een webbased vacatureworkflow en het vernieuwen van de recruitmentsite.