Meteen naar de inhoud

Technolution

Technolution is van huis uit een projectorganisatie die innovatieve projecten uitvoert voor haar klanten op basis van ‘vaste prijs, vaste tijd’ afspraken. Vanaf concept tot implementatie verzorgt zij advies, specificatie, ontwerp, realisatie, systeemintegratie, beheer en onderhoud. Technolution levert betrouwbare en werkende oplossingen voor bedrijfskritische situaties, waar een betrouwbare oplossing met een hoge beschikbaarheid vereist is.

Sparren over arbeidsmarktcommunicatie

Technolution maakt gebruik van de SparKaart en beschikt hiermee over een sparringpartner op arbeidsmarktcommunicatiegebied wanneer nodig.

“De afgelopen jaren hebben we met Martijn Hemminga van Nr29 over veel verschillende arbeidsmarktcommunicatie-onderwerpen gesproken. Over de wervingsstrategie voor moeilijk invulbare vacatures, de opzet van referral recruitment, maar ook praktische tips voor vacatureteksten, adwordscampagnes en landingspagina’s.

Martijn Hemminga van Nr29 is goed in staat om zich aan te passen aan de wensen van de klant. En is altijd goed voorbereid – actueel en toegepast. Hoe abstract een onderwerp voorafgaand ook lijkt, we sluiten de sparsessies altijd concreet af. Dat geeft inspiratie om het daarna in te passen binnen onze organisatie.”