Meteen naar de inhoud

Strukton Civiel

Strukton ontwikkelt, realiseert en beheert grootschalige infraprojecten. Vanaf de eerste planfase tot en met de uiteindelijke exploitatie. Zij levert naast totaaloplossingen in iedere fase van de bouwketen tot in detail maatwerk. Strukton Civiel is thuis in infrastructurele projecten. Wat haar betreft de mooiste en spannendste markt die er bestaat. Bouwen, iets maken, een waardevolle bijdrage leveren aan het dagelijks leven van mensen, dát is wat Strukton drijft. Durf tonen, doorzetten, creatief zijn, nauw met elkaar samenwerken, het zijn eigenschappen die alle medewerkers van Strukton in hun genen hebben.

Optimaliseren personeelswerving en arbeidsmarktcommunicatie

Nr29 begeleidt Strukton Civiel bij het optimaliseren van haar operationele personeelswerving en strategische arbeidsmarktcommunicatie. Van vacatureformat en vacatureteksten tot het strategische meerjarenplan. Strukton Civiel maakt gebruik van de Nr29 SparKaart.

“Met de SparKaart zijn we verzekerd van advies en begeleiding wanneer we het nodig hebben. De kennis en ervaring van Nr29 gecombineerd met de flexibiliteit en snelheid maakt dat we zeer tevreden zijn.”