Meteen naar de inhoud

Sanquin Bloedvoorziening

De activiteiten van Sanquin Bloedvoorziening zijn veel omvattender dan de meeste mensen denken. Naast het afnemen, verwerken en uitgeven van bloedproducten, produceert Sanquin geneesmiddelen uit plasma, maakt bloedgroepen- en immuunreagentia, verricht diagnostisch onderzoek voor ziekenhuizen, doet wetenschappelijk onderzoek en verzorgt onderwijs, opleidingen en nascholing.

SparKaart

Sanquin spart op regelmatige basis met Martijn Hemminga van Nr29 over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment zoals de recruitmentsite, employer branding en social media recruitment. Sanquin maakt hiervoor sinds 2013 gebruik van de SparKaart.

“In september 2012 zijn we binnen Sanquin Bloedvoorziening gestart met een kleine afdeling Recruitment & Arbeidsmarkt. Een aantal grote recruitmenttrajecten maakte dat we in vliegende vaart zijn gestart en niet vanuit een uitgeschreven concept. Dit heeft goed uitgepakt. Al doende vormden onze activiteiten zich. Waar nodig deden we (en doen we nog) een beroep op Martijn Hemminga van Nr29. De combinatie van praktijkervaring en theorieën maakte dat Martijn voor ons in deze startfase de ideale sparringpartner was. Als we snel en praktisch dienden te schakelen, wilden we ook praktisch advies. Geleidelijk heeft het sparren zich verlegd naar een meer conceptuele benadering. Martijn is een prettige gesprekspartner die zich altijd goed voorbereidt en flexibel is in zijn planning. Voor ons is iedere ‘strip’ van de sparkaart z’n geld waard. Zeker een aanrader!”