Meteen naar de inhoud

NETQ

NETQ vindt dat ieder bedrijf, instelling of individu gemakkelijk zelf vitale feedback en betekenisvolle inzichten moet kunnen vergaren. Online enquêtes zijn daarvoor hèt middel bij uitstek. Daarom werkt NETQ aan de meest slimme en aantrekkelijke tool voor online surveys. Gebruikers hebben daarbij direct toegang tot doeltreffende ondersteuning binnen de software, een gebruikersforum, kant-en-klare enquête templates en/of via behulpzame medewerkers. Labels van NETQ zijn NetQuestionnaires en NETQ Healthcare.

Werkgeverspositionering

Nr29 heeft NETQ begeleidt bij de totstandkoming van de werkgeverspositionering van NETQ.

“Nr29 in de persoon van Martijn Hemminga heeft ons begeleid in ons traject om ons werkgeversmerk te positioneren en onze pay off voor de arbeidsmarkt te bepalen. Volgens hem waren we met stip de kleinste klant; iets waar we zelf behoorlijk trots op zijn.

Onze visie is dat ook voor het MKB een goed employer brand enorm kan bijdragen aan een succesvolle onderneming. In je arbeidsmarktcommunicatie komen alle aspecten van je bedrijfsvoering en je human capital samen. Begin with the end in mind. Martijn Hemminga wist uitstekend dit ‘grote’ onderwerp werkgeverspositionering voor ons hanteerbaar te maken in een aantrekkelijk geprijsd maatwerktraject. Wij hebben veel gehad aan zijn betrokkenheid, zijn kennis van het onderwerp, zijn creatieve ideeën en zijn wijze van begeleiden met als doel  dat we zelfstandig verder konden.”