Meteen naar de inhoud

Lumens Groep

Lumens Groep in Eindhoven is een financieel gezonde, groeiende en ondernemende organisatie op het brede terrein van welzijnsactiviteiten. Onder Lumens Groep vallen onder meer Welzijn Eindhoven, Dynamo en PeuterPlaza. In totaal werken er meer dan 600 medewerkers voor Lumens Groep en haar labels.

Strategisch arbeidsmarktcommunicatieplan

Nr29 arbeidsmarktcommunicatie heeft Lumens Groep begeleidt bij de totstandkoming van een strategisch arbeidsmarktcommunicatieplan.

“Als recruitmentafdeling hebben we als uitgangspunt: voldoende mensen, met de juiste competenties op de juiste plaats krijgen. Prachtig, maar hoe doe je dat? Bij de keuze van een bureau wat ons hierbij zou kunnen helpen viel de keus als snel op Nr29 omdat Martijn Hemminga deskundige is op dit gebied. Martijn Hemminga heeft in de maanden dat we met elkaar aan de slag gingen zijn professionaliteit meer dan bewezen. Door een gedegen en deskundige aanpak heeft hij ons geholpen een stevige basis te leggen voor onze recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Hierdoor hebben we goede, doordachte keuzes hebben kunnen maken ten aanzien van strategie, doelstellingen en middelen.”