Meteen naar de inhoud

Imtech Infra

Imtech Infra Nederland biedt elektrotechnische, mechanische en ICT-oplossingen voor de infrastructurele markt. Imtech levert totaaloplossingen bestaande uit producten, systemen en diensten. Haar dienstenpakket omvat de gehele keten met activiteiten van ontwerp tot en met installatie, en van contracting tot en met asset management.

Optimalisatie recruitment

Imtech Infra Nederland wilde in haar personeelswerving en arbeidsmarktcommunicatie meer gedifferentieerd werven. Vacatureteksten dienen daarvoor nog meer aan te sluiten op de verschillende doelgroepen die zij zoekt. Samen met Nr29 werd een uitgebreide doelgroepmatrix en nieuw vacaturetekststramien ontwikkeld. En de recruiters kregen een gebruiksinstructie en werven nu veel doelgroepgerichter en effectiever.

“Nadat we wisten waar onze doelgroep zich bevond middels de doelgroepmatrix, moesten we ze ook triggeren om de overstap te maken. Door middel van het nieuwe advertentiestramien en instructie voor wervelende en op de doelgroep afgestemde vacatureteksten reageren er dankzij Nr29 niet alleen meer maar ook kwalitatief betere kandidaten.”