Meteen naar de inhoud

Gemeentewerken Rotterdam

Gemeentewerken Rotterdam is met 2.300 medewerkers verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van voorzieningen in de openbare ruimte in Rotterdam. Van straten en fietspaden tot bruggen en plantsoenen. Gemeentewerken is opgedeeld in drie sectoren met een eigen specialisme: het Ingenieursbureau, Buitenruimte en Bijzondere Diensten.

Strategisch arbeidsmarktcommunicatieplan

Nr29 heeft de afdelingen P&O en Communicatie van Gemeentewerken Rotterdam begeleid bij de totstandkoming van een strategisch arbeidsmarktcommunicatieplan. Daarnaast heeft Nr29 geholpen bij het inzichtelijk maken van de ken- en stuurgetallen op het gebied van werving & selectie en arbeidsmarktcommunicatie.

“Nr29 heeft ons geholpen ons éigen pad door het oerwoud van arbeidsmarktcommunicatie te banen en daarbij geleerd wat voor ons de hoofdwegen en wat de zijpaden zijn. We hebben nu het vertrouwen dat we met onze arbeidsmarktcommunicatie op de goede weg zitten. Het was een naast een heel leerzaam ook een leuk traject waarbij de professionaliteit, flexibiliteit en deskundigheid van Martijn Hemminga iedere sessie weer duidelijk aanwezig was.”