Go to Top

SparKaart

Als professional op het gebied van arbeidsmarktbeleid en arbeidsmarktcommunicatie kunt u veel zelf. Maar soms is het fijn als u kunt sparren met iemand die wat verder van de organisatie af staat. Een onafhankelijke professional die weet wat er speelt en u begeleidt bij het behalen van uw doelstellingen. Nr29 biedt uitkomst met de SparKaart.

Nieuw: Naast de SparKaart van 25 uur, is er nu ook een SparKaart van 15 en 40 uur.

 • Sparren met een expert

  De SparKaart werkt als een strippenkaart; u heeft recht op 15, 25 of 40 uur sparren met Martijn Hemminga, expert op het gebied van arbeidsmarktstrategie en arbeidsmarktcommunicatie. Tijdens het sparren kunt u uw ideeën en plannen voorleggen en bespreken. Face-to-face, maar ook op afstand via telefoon, e-mail en Skype.

 • SparTegoed

  De SparKaart is er in een SparTegoed van 15 uur, 25 uur en 40 uur. De uren zijn een jaar geldig en u kunt maximaal 20% meenemen naar een volgend jaar. Afhankelijk van het aantal uren SparTegoed profiteert u van gratis toegang tot kennisbank voor arbeidsmarktcommunicatie amcexpert.nl en kennis- en vergelijkingssite Recruitmentsystemen.nl.

 • U bepaalt waarover

  Wanneer u graag wilt sparren met Martijn Hemminga neemt u contact op voor een afspraak en waarover u wilt sparren. Voorbeelden van onderwerpen zijn: employer branding, positionering, arbeidsmarktcommunicatieplan, ken- en stuurgetallen, draagvlak, engagement, binden & boeien, internal branding, reorganisatiecommunicatie, referral recruitment, alumni recruitment, social media strategie, bureaukeuze, recruitmentsysteem, inrichting in de organisatie, recruitment pr etc..

  U bepaalt wanneer

  U bepaalt zelf wanneer en hoe u de uren inzet: een aantal keer een hele dag kort achter elkaar, ieder kwartaal een dagdeel of iedere maand een aantal uur. Een face-to-face-afspraak boekt u vanaf 2 uur. En mocht u tussendoor een vraag hebben, dan kunt u ook sparren via telefoon, e-mail of Skype.

  U bepaalt de vorm

  De vorm van sparren is wisselend en wordt afgestemd op uw wensen: van een spargesprek tot een presentatie. Van brainstormsessie tot discussie.

 • Betaling per kwartaal

  Met de SparKaart bepaalt u zelf of u het bedrag bij aanvang in eens wilt betalen of dat u het bedrag in vier kwartalen in gelijke delen voldoet. Tevens treft u op de factuur additioneel de reiskosten aan van € 0,28 per kilometer (indien van toepassing).

  Gratis toegang tot online kennis

  Wanneer u een SparKaart afneemt krijgt u tevens een kwartaal of een jaar gratis toegang tot amcexpert.nl, de online kennisbank op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Dit is een online database met momenteel meer dan 300 praktische documenten op het gebied van arbeidsmarkt en arbeidsmarktcommunicatie. Wanneer u een SparKaart 40 afneemt krijgt voor twee personen een jaar lang toegang tot amcexpert.nl en tot kennis- en vergelijkingssite Recruitmentsystemen.nl.

  Meer informatie

  De werkwijze en voorwaarden van de Nr29 SparKaart vindt u op deze pagina nog even overzichtelijk op een rij. Heeft u verder nog vragen of wilt u graag sparren? Neem dan contact op met Nr29.


Wie gingen u reeds voor?

Werkgevers die het gemak van de SparKaart al hebben ontdekt zijn: