Meteen naar de inhoud

SparKaart

Als professional op het gebied van arbeidsmarktbeleid en arbeidsmarktcommunicatie kunt u veel zelf. Maar soms is het fijn als u kunt sparren met iemand die wat verder van de organisatie af staat. Een onafhankelijke professional die weet wat er speelt en u begeleidt bij het behalen van uw doelstellingen. Nr29 biedt uitkomst met de SparKaart.

Sparren met een expert

De SparKaart werkt als een strippenkaart; u heeft recht op 15, 25 of 40 uur sparren met Martijn Hemminga, expert op het gebied van arbeidsmarktstrategie en arbeidsmarktcommunicatie. Tijdens het sparren kunt u uw ideeën en plannen voorleggen en bespreken. Face-to-face, maar ook op afstand via telefoon, e-mail en Skype.

SparTegoed

De SparKaart is er in een SparTegoed van 15 uur, 25 uur en 40 uur. De uren zijn een jaar geldig en u kunt maximaal 20% meenemen naar een volgend jaar.

U bepaalt waarover

Wanneer u graag wilt sparren met Martijn Hemminga neemt u contact op voor een afspraak en waarover u wilt sparren. Voorbeelden van onderwerpen zijn: employer branding, positionering, arbeidsmarktcommunicatieplan, ken- en stuurgetallen, draagvlak, engagement,referral recruitment, alumni recruitment, social media strategie, bureaukeuze, recruitmentsysteem, recruitmenttechnologie, recruitmentsite, inrichting in de organisatie, recruitment pr etc..

U bepaalt wanneer

U bepaalt zelf wanneer en hoe u de uren inzet: een aantal keer een hele dag kort achter elkaar, ieder kwartaal een dagdeel of iedere maand een aantal uur. Een face-to-face-afspraak boekt u vanaf 2 uur. En mocht u tussendoor een vraag hebben, dan kunt u ook sparren via telefoon, e-mail of Skype.

U bepaalt de vorm

De vorm van sparren is wisselend en wordt afgestemd op uw wensen: van een spargesprek tot een presentatie. Van brainstormsessie tot discussie.

Betaling per kwartaal

Met de SparKaart bepaalt u zelf of u het bedrag bij aanvang in eens wilt betalen of dat u het bedrag in vier kwartalen in gelijke delen voldoet. Tevens treft u op de factuur additioneel de reiskosten aan van € 0,28 per kilometer (indien van toepassing).

Meer informatie

De werkwijze en voorwaarden van de Nr29 SparKaart vindt u op deze pagina nog even overzichtelijk op een rij. Heeft u verder nog vragen of wilt u graag sparren? Neem dan contact op met Nr29.


Wie gingen u reeds voor?

Werkgevers die het gemak van de SparKaart al hebben ontdekt zijn: [logooos columns=”4″ backgroundcolor=”transparent” layout=”slider” category=”209″ orderby=”date” order=”ASC” marginbetweenitems=”25px” tooltip=”enabled” responsive=”enabled” grayscale=”disabled” border=”disabled” borderradius=”logooos_no_radius” autoplay=”true” scrollduration=”1000″ pauseduration=”9000″ buttonsbordercolor=”#DCDCDC” buttonsbgcolor=”#FFFFFF” buttonsarrowscolor=”lightgray” ]