Meteen naar de inhoud

Optimalisatietraject arbeidsmarktcommunicatie

Wanneer u uw arbeidsmarktcommunicatie zelf naar een hoger plan wilt tillen, maar daar wel wat hulp bij kan gebruiken, is er het Optimalisatietraject arbeidsmarktcommunicatie. Met Martijn Hemminga van Nr29 als uw procesbegeleider en meedenker werkt u zelf aan het optimaliseren van uw eigen arbeidsmarktcommunicatie.

Optimalisatietraject

Het Optimalisatietraject houdt in dat u begeleidt wordt bij het optimaliseren van uw arbeidsmarktcommunicatie gedurende een bepaalde periode. U brengt zelf uw arbeidsmarktcommunicatie naar een hoger plan, maar doet dit onder deskundige begeleiding.

Werkwijze

Het Optimalisatietraject begint met het vaststellen van het vertrekpunt (zie ook: Inzicht in arbeidsmarktcommunicatie) en de gewenste doelen tijdens de kick-off fase. Vervolgens wordt gezamenlijk de route uitgestippeld om de doelen te behalen en op welke wijze u graag procesbegeleiding en meedenken wenst vanuit Nr29. Procesbegeleiding en meedenken kan bijvoorbeeld bestaan uit maandelijkse voortgangsafspraken bij de opdrachtgever, review van stukken per e-mail en tussentijds contact per telefoon, e-mail en Skype.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over het Optimalisatietraject arbeidsmarktcommunicatie contact op met Nr29.