Meteen naar de inhoud

Inzichtworkshop arbeidsmarktcommunicatie

Voordat u uw arbeidsmarktcommunicatie kunt verbeteren en optimaliseren moet u weten wat het vertrekpunt is. Het in kaart brengen van het vertrekpunt kunt u met uw team of werkgroep doen middels de Inzichtworkshop arbeidsmarktcommunicatie van Nr29.

Inzichtworkshop

Tijdens de Inzichtworkshop brengt u met uw collega’s de huidige situatie in kaart onder begeleiding van arbeidsmarktcommunicatie-expert Martijn Hemminga van Nr29. Met veel interactie en kleine opdrachten krijgt u een goed beeld van hoe uw arbeidsmarktcommunicatie ervoor staat volgens het regiemodel van Nr29 (strategie, organisatie, realisatie en evaluatie).

Werkwijze

De Inzichtworkshop duurt een dagdeel of twee dagdelen, afhankelijk van onder meer de gewenste uitkomsten, situatie en aantal deelnemers. Voorafgaand vindt er een intake plaats met de opdrachtgever. Tijdens dit gesprek wordt ook het programma en eventuele voorbereiding afgestemd. Tijdens de Inzichtworkshop wordt gezamenlijk gewerkt aan het beschrijven van het nu. Kwalitatief en waar mogelijk al kwantitatief. Naast het in kaart brengen van het nu kan tijdens de workshop ook worden gekeken naar de gewenste situatie. Na de workshop kan Nr29 u eventueel begeleiden bij het uitwerken van de uitkomsten.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op.