Meteen naar de inhoud

Arbeidsmarktcommunicatiescan

Waar staat u met uw arbeidsmarktcommunicatie? Dit is de hoofdvraag die wordt beantwoord in de Arbeidsmarktcommunicatiescan van Nr29. De Arbeidsmarktcommunicatiescan geeft u een goed beeld van uw huidige arbeidsmarktcommunicatie op basis van een analyse door een externe expert.

Arbeidsmarktcommunicatiescan

De Arbeidsmarktcommunicatiescan van Nr29 is bedoeld voor organisaties die willen weten waar ze staan met hun arbeidsmarktcommunicatie. Omdat ze een benchmark willen of omdat ze een vertrekpunt willen hebben om te kunnen professionaliseren. De scan geeft u een goed beeld van uw huidige arbeidsmarktcommunicatie. De scan wordt gemaakt volgens het regiemodel arbeidsmarktcommunicatie van Nr29 op een viertal niveaus: strategie, organisatie, realisatie en evaluatie. Naast een beschrijving van de niveaus wordt in het analyserapport concreet aangegeven hoe u per niveau uw arbeidsmarktcommunicatie zelf kunt optimaliseren.

Werkwijze Arbeidsmarktcommunicatiescan

Arbeidsmarktcommunicatie-expert Martijn Hemminga van Nr29 maakt van uw arbeidsmarktcommunicatie een dwarsdoorsnede. Deze dwarsdoorsnede wordt gemaakt aan de hand van het analyseren van relevante documentatie en interviews met sleutelfiguren. Op basis van de verkregen informatie wordt een rapport gemaakt met daarin een analyse van de huidige situatie, een benchmark en, indien gewenst, concrete aanbevelingen hoe u uw arbeidsmarktcommunicatie kunt optimaliseren.

Voordelen Arbeidsmarktcommunicatiescan

De voordelen van de Arbeidsmarktcommunicatiescan op een rij:

  • Een onafhankelijke analyse van uw arbeidsmarktcommunicatie
  • Van strategisch tot operationeel niveau
  • Benchmark van uw organisatie t.o.v. het gemiddelde
  • Heldere en concrete aanbevelingen
  • Rapportage binnen 4 weken
  • Interessant all-in-one tarief, vanaf € 1.500,- excl. BTW

Geïnteresseerd?

 Neem dan contact op met Nr29 voor meer informatie.