Meteen naar de inhoud

Arbeidsmarktcommunicatieplan

Employer branding, werving, referral recruitment, engagement, recruitmentsite, onboarding, vacatureteksten en candidate experience. Bij arbeidsmarktcommunicatie komt veel kijken. Op de korte termijn en op de lange termijn. Intern en extern. Een goede strategie is essentieel om tot concrete activiteiten te komen, prioriteiten te stellen en accountable uw doelstellingen te behalen. Nr29 begeleidt werkgevers bij het schrijven van hun eigen arbeidsmarktcommunicatieplan. En u bepaalt zelf hoeveel begeleiding u wenst.

Van organisatiestrategie naar arbeidsmarktcommunicatie

Arbeidsmarktcommunicatie heeft een belangrijke rol bij het binnenhouden en binnenhalen van talent. Een goede afstemming op de organisatie- en HR-strategie is hiervoor essentieel. Met een gedegen arbeidsmarktcommunicatieplan heeft u niet alleen een stip op de horizon, maar ook de route ernaar toe. U heeft een document wat helpt bij het krijgen en behouden van draagvlak. Een document wat uw toegevoegde waarde toont voor de organisatie. Maar bovenal overzicht in doelstellingen, doelgroepen, boodschap, prioriteiten en activiteiten.

Onder begeleiding uw eigen plan schrijven

De arbeidsmarktcommunicatiestrategie moet u zelf bepalen en zelf schrijven. Dit zorgt ervoor dat het uw eigen strategie is en dat u het beter kunt implementeren. Maar door het zelf te schrijven bouwt u zelf de kennis op en kunt u het plan veel makkelijker zelf up-to-date houden wat u uiteindelijk geld bespaart. U hoeft dit niet helemaal alleen te doen, want Nr29 kan u hierbij helpen. Van e-learning en begeleiding per mail tot uitgebreide begeleiding met afspraken bij u op locatie. Er is altijd een begeleidingsvorm die aansluit bij uw situatie, wensen en budget. En waar nodig is maatwerk mogelijk.

Referenties

Nr29 heeft onder meer Accor Hotels Nederland, het KLPD, de Haagse Hogeschool, NCCW, Gemeente Amersfoort en het academisch ziekenhuis Maastricht begeleidt bij het opstellen van hun eigen arbeidsmarktcommunicatieplan. Kijk voor meer referenties bij opdrachtgevers.

Gratis adviesgesprek

Wilt u meer weten over wat Nr29 voor u kan doen bij de totstandkoming van uw eigen arbeidsmarktcommunicatiestrategie? Plan dan een gratis telefonisch adviesgesprek in waarin we samen kijken hoe Nr29 u kan helpen. Neem hiervoor contact op met Martijn Hemminga van Nr29.