Gratis webinar: Pak regie over uw arbeidsmarktcommunicatie

  • door
Webinar Pak regie over uw arbeidsmarktcommunicatie

Arbeidsmarktcommunicatie kent vandaag de dag vele vormen. Om dit alles goed op elkaar af te stemmen en optimaal te laten bijdragen aan het behalen van uw doelstellingen is regie essentieel. Op donderdag 9 april vertelt Martijn Hemminga van Nr29 in een gratis webinar waarom regie over uw arbeidsmarktcommunicatie belangrijk is en hoe u zelf de regie kunt pakken als werkgever.

Inschrijven voor het gratis webinar

Het webinar Pak regie over uw arbeidsmarktcommunicatie vindt plaats op donderdag 9 april van 11.00 tot 11.45 uur. Deelname aan dit webinar is gratis voor professionals op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie werkzaam aan werkgeverszijde. Kunt u een datum niet live het webinar volgen? Schrijf u dan in en u ontvangt na afloop de replay.

[button color=red size=medium link=http://webinar.nr29.nl/pak-regie-over-uw-arbeidsmarktcommunicatie]Inschrijven voor het webinar[/button]

Geef een reactie