Martijn Hemminga in talkshow over employer branding

  • door
Martijn Hemminga over employer branding in talkshow

Sinds vandaag is de tweede aflevering te zien van de online talkshow Minutes on Career. In deze tweede aflevering stond employer branding centraal en schoof Martijn Hemminga van Nr29 aan bij gastheer Nigaio Wijnen. Ook Igor Beuker was te gast. Bekijk de aflevering en de making-off!

Bekijk de talkshow

[youtube_video] _RbTi5CBVms [/youtube_video]

Making-off

De aflevering is op zaterdag 1 november opgenomen op de bovenste verdieping van de UP building in Amsterdam aan het IJ. Bekijk hieronder foto’s van de making-off van de talkshow:

De tafel met op de achtergrond het IJ

Martijn Hemminga wordt geïnterviewd

Martijn Hemminga geeft werkgevers tips voor de camera

 Over Minutes on Career

Minutes on Career is een maandelijkse online talkshow van circa 20 minuten over werk, carrière en de arbeidsmarkt. Het programma richt zich op studenten, starters en professionals. Minutes On Career is ook te zien op vacaturesite Jobbird.com met een bereik van circa 1 miljoen bezoekers per maand. Deze bezoekers zijn op zoek naar informatie omtrent werk, carrière en de arbeidsmarkt. Minutes On Career is ontwikkeld naar een idee van Nigaio Wijnen van Wijnen Werkt en wordt mede mogelijk gemaakt door Jobbird.com de grootste vacaturesite in Nederland.

Geef een reactie