SparKaart arbeidsmarktcommunicatie uitgebreid

  • door

Met de 25 uurs SparKaart arbeidsmarktcommunicatie begeleidt, helpt en adviseert Martijn Hemminga al jaren werkgevers bij het optimaliseren en regiseren van hun eigen arbeidsmarktcommunicatie. Vanaf nu is er ook een SparKaart met 15 uur en 40 uur SparTegoed. 

Voor iedere situatie een bijpassende SparKaart

De SparKaart werkt als een strippenkaart. Als werkgever heeft u recht op 15, 25 of 40 uur sparren met Martijn Hemminga, expert op het gebied van arbeidsmarktstrategie en arbeidsmarktcommunicatie. Tijdens het sparren kunt u uw ideeën en plannen voorleggen en bespreken. Face-to-face, maar ook op afstand via telefoon, e-mail en Hangout/Skype. Dat kan iedere maand een paar uur, ieder kwartaal een dagdeel of een paar dagen verspreid over het jaar.

Eindejaarsactie: 10% extra SparTegoed

Tot en met 31 december 2014 profiteert u bij het afnemen van een SparKaart van 10% extra SparTegoed en krijgt u 16,5 uur i.p.v. 15 uur, 27,5 uur i.p.v. 25 uur of 44 uur i.p.v. 40 uur.

Gratis naar De Wereld Werft 2014

Wanneer u kiest voor een SparTegoed van 25 of 40 uur krijgt u ook een vrijkaart t.w.v. € 295,- voor De Wereld Werft op donderdag 11 december 2014. Stel uw eigen breakout-programma samen en laat u bijpraten en inspireren op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Deze actie loopt tot en met woensdag 3 december 2014.

Kijk voor uitgebreide informatie over de SparKaart, de werkwijze en de verschillende SparTegoeden op de SparKaart-pagina.