Nr29 start online ‘kennis + advies’-platform

  • door

Nr29 start online 'kennis + advies'-platformIn september heeft Nr29 arbeidsmarktmanagement & arbeidsmarktcommunicatie in stilte het ‘kennis + advies’-platform amcexpert.nl gelanceerd. Een online plek waar werkgevers terecht kunnen voor informatie en inspiratie op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Met amcexpert.nl wil Nr29 haar kennis en ervaring nog toegankelijker maken voor werkgevers.

Kennis + advies

Amcexpert.nl is een online platform waar werkgevers via een abonnement toegang krijgen tot een uitgebreide database met kennis, eventueel aangevuld met advies. Binnen ‘kennis zijn momenteel meer dan 175 documenten te vinden op de site. Van strategisch arbeidsmarktcommunicatieplan tot checklist voor referral recruitment. Van tips & tricks voor onboarding tot handige tools om de effectiviteit te meten op het gebied van werving. En eind 2013 moet het aantal documenten gegroeid zijn naar meer dan 250.

Naast een abonnement op ‘kennis’, kunnen werkgevers ook een abonnement nemen op ‘kennis + advies’. Abonnees hebben dan niet alleen toegang tot de meer dan 175 documenten, maar kunnen per e-mail, telefoon of Skype vragen stellen en advies op maat krijgen van arbeidsmarktcommunicatie-expert Martijn Hemminga.

Informatie en inspiratie

“Professionals die verantwoordelijk zijn voor arbeidsmarktcommunicatie hebben vaak binnen de organisatie geen inhoudelijk sparringpartner,” legt initiatiefnemer Martijn Hemminga van Nr29 uit. “Wanneer je op zoek bent naar informatie en/of inspiratie ben je snel aangewezen op een extern bureau, een zoektocht via Google of een oproep op sociale media. Met amcexpert.nl wordt een praktisch en handig alternatief geboden om 24/7 de beschikking te hebben tot arbeidsmarktcommunicatiekennis via pc, laptop, tablet of smartphone.” En wanneer een werkgevers ook maatwerk wil, kan het abonnement worden uitgebreid met advies op afstand. Hemminga: “In dit geval sta ik klaar voor werkgevers wanneer ze een vraag hebben, willen sparren of hun plannen willen laten tegenlezen door mij.”

Aanvullend op dienstverlening van Nr29

Met Nr29 adviseert, begeleidt en helpt Martijn Hemminga werkgevers bij het optimaliseren van hun arbeidsmarktcommunicatie. “Het nieuwe initiatief amcexpert.nl is hier aanvullend aan,” legt Hemminga uit. “Niet iedere werkgever heeft advies of begeleiding nodig in een project of in de vorm van de SparKaart van Nr29. Met amcexpert.nl komt de kennis en ervaring van Nr29 op een laagdrempelige manier beschikbaar. Waar en wanneer u dit nodig heeft.”

Meer informatie

Kijk voor meer informatie, de introductievideo en demovideo op amcexpert.nl.

amcexpert.nl: kennis + advies voor uw arbeidsmarktcommunicatie