Checklist interne sociale media

  • door

Checklist interne sociale mediaSociale media maken een vast onderdeel uit van ons leven. Met meer dan 8 miljoen Nederlanders op Facebook en 4 miljoen op LinkedIn wordt er volop gecommuniceerd via deze netwerken. Maar ook voor interne communicatie bieden sociale media volop mogelijkheden. In deze checklist de belangrijkste voordelen op een rij. 

Interne sociale media

Of het nu gaat om een social intranet of microblog Yammer, steeds meer werkgevers kiezen voor interactie in de interne communicatie via sociale media. Wanneer het goed wordt ingezet helpt het bij binden & boeien, engagement, internal branding en employer branding.

Hele checklist lezen?

Neem dan een abonnement op amcexpert.nl en lees het artikel Voordelen van interne sociale media. Amcexpert.nl is dé online kennisbank op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en is een initiatief van Nr29.