Over employer branding op blog Monsterboard.nl

  • door

‘Employer branding zit in kleine dingen’Onlangs is Martijn Hemminga geïnterviewd over employer branding voor Monsterboardblog.nl. Als onder meer mede-auteur van het boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand vertelt Martijn over het nut en het hoe van employer branding voor werkgevers. De titel ‘Employer branding zit in kleine dingen’ geeft hier meteen al een deel van het antwoord.

Employer branding

In het interview gaat Martijn onder meer in op de nieuwe definitie van employer branding die uit het boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand voortvloeit dat in 2012 verscheen. Verder komt aan bod dat het meer is dan een campagne en dat een lange termijn aanpak en visie nodig is om van employer branding een succes te maken. Maar ook dat het niet actief doen aan employer branding een keuze kan zijn voor employer branding, maar dat alle kleine dingen die een werkgever doet, bijdraagt aan het versterken van het employer brand. Of als het niet goed gebeurt, het afbreken ervan.

Lees ‘Employer branding zit in kleine dingen’

Lees het hele blog ‘Employer branding zit in kleine dingen’ op Monsterboardblog.nl. Onderaan het blog vindt u een actiecode waarmee u 20% korting krijgt op het boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand tot en met 25 april.

‘Employer branding zit in kleine dingen’