Onderzoek Referral recruitment 2013

  • door

Referral recruitment is bij veel werkgevers een belangrijke bron van aanname. Maar er zijn momenteel nog weinig benchmarkcijfers voor handen. In samenwerking met Referral-recruitment.eu onderzoekt Nr29 de stand van zaken omtrent referral recruitment in Nederland. Doe mee met het onderzoek en krijg een benchmark voor uw eigen referralprogramma.

Doe mee met het onderzoek

Bent u verantwoordelijk voor referral recruitment en werkzaam aan klantzijde in Nederland? En had uw organisatie in 2012 een referralprogramma? Doe dan mee met het onderzoek. Als deelnemer ontvangt u in mei de resultaten van het onderzoek, zodat u uw eigen programma kunt benchmarken. Wilt u eerder de resultaten, schrijf u dan in voor de expertclass Referral recruitment van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie op dinsdag 12 maart a.s..

GA NAAR HET ONDERZOEK (OPENT IN NIEUW VENSTER)

Geen werkgever?

Bent u niet werkzaam aan werkgeverszijde, bijvoorbeeld leverancier, interimmer of student, dan kunt u helaas niet meedoen aan het onderzoek. In mei worden de highlights van het onderzoek wel op Referral-recruitment.eu gepubliceerd.