Nominatie Managementboek van het Jaar 2013

  • door

Boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer BrandHet boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand, waar Martijn Hemminga van Nr29 een van de auteurs van is, is genomineerd voor Managementboek van het Jaar 2013. De jury beoordeelde ongeveer 250 managementboeken wat heeft geresulteerd in een lijst met 64 vernieuwende, uitdagende en leerzame boeken, die kans maken op de titel.

Longlist

De jury van Managementboek van het Jaar, een initiatief van Managementboek.nl, startte vanaf medio 2012 met het beoordelen van deze titels wat heeft geresulteerd in een longlist. Bij deze beoordeling lette de jury op criteria als relevantie voor managers, toegankelijkheid, leesbaarheid, kwaliteit van de argumentatie, wetenschappelijke onderbouwing, verzorging en andere zaken die een boek bijzonder maken. Van de 250 boeken die van 1 november 2011 tot 1 januari 2013 zijn toegevoegd aan Managementboek.nl, heeft de jury er 64 uitgekozen waaronder Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand. Vanaf 5 maart 2013 worden de 6 genomineerde boeken van de shortlist bekend gemaakt.

Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand

Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand is een uniek boek van 204 pagina’s met daarin wereldwijd de eerste concrete ken- en stuurgetallen die gebruikt kunnen worden bij het onderbouwen van het plan van aanpak. Het boek  biedt (arbeidsmarkt)communicatieprofessionals, HR-professionals, recruiters en werkgevers bouwstenen om succesvol aan de slag te gaan met employer branding. Van authentieke en onderscheidende positionering tot intern draagvlak. Aan de hand van een nieuwe definitie, een concreet stappenplan, tientallen voorbeelden, best practices en concrete ken- en stuurgetallen nemen de auteurs de lezer mee in de huidige wereld van het werkgeversmerk.

Meer over het boek

Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand is geschreven door Geert-Jan Waasdorp, Martijn Hemminga en Sarah Roest. Het vierkante full color boek, waarvan  telt 204 pagina’s en is o.a. verkrijgbaar via de webshop van Werf&. Meer informatie kunt u ook vinden op de website die bij het boek hoort.