Martijn Hemminga in boek Communicatie NU

  • door

Martijn Hemminga in boek Communicatie NUEind oktober heeft Betteke van Ruler haar boek Communicatie NU gepresenteerd. Het boek biedt inzicht in het communicatievak waarin inmiddels zo’n 140.000 beroepsbeoefenaren werkzaam zijn. Aan het boek werkten ruim 100 communicatieprofessionals mee, waaronder Martijn Hemminga die een bijdrage leverde over arbeidsmarktcommunicatie.

Voor het vak door het vak

Communicatie NU is de eerste vakinhoudelijke glossy over het Communicatievak, voor en door het vak zelf geschreven. In Communicatie NU vindt u alles over trends in het vak, de actuele thema’s,
de lastige zaken waar communicatieprofessionals tegenaan lopen en hoe ze die oplossen. En ook de nieuwste onderzoeken en visies, plus veel wetenswaardigheden, carrièremogelijkheden en tips. Ruim 100 mensen; zowel studenten, bureaudirecteuren, communicatiemanagers als wetenschappers, komen aan het woord.

Oud docent

Betteke van Ruler was in 2002-2003 docent Communicatiemanagement aan de Vrije Universiteit waar Martijn Hemminga Beleid, Communicatie en Organisatie studeerde. De theorie van Van Ruler betreft communicatiemanagement (organisatie van communicatie) inspireerde Hemminga om in 2006 het begrip arbeidsmarktmanagement te introduceren. In het boek Communicatie NU vertelt Hemminga onder meer wat arbeidsmarktcommunicatie is en wat het werk van arbeidsmarktcommunicatiespecialist inhoudt.

Communicatie NU

Binnen een maand kwam de tweede druk van Communicatie NU uit en deze is verkrijgbaar via Managementboek.nl.

Communicatie NU met Martijn Hemminga