Checklist social media

  • door

Checklist social mediaSociale media voor arbeidsmarktcommunicatie zijn hot. Maar het is niet meer dan een middel/medium om uw arbeidsmarktcommunicatiedoelstellingen te behalen. Zet dan ook altijd uw doelgroep centraal. Dat geldt voor arbeidsmarktcommunicatie in het algemeen, maar zeker ook voor de inzet van sociale media. In deze checklist tips voor een goede integratie.

Doelstellingen

Met arbeidsmarktcommunicatie heeft u een drietal doelstellingen: directe werving, employer branding en relatiemanagement. Bij iedere doelstelling kunt u social media inzetten. Hieronder vindt u in totaal 10 mogelijkheden om sociale media in te zetten voor uw arbeidsmarktcommunicatie, onderverdeeld per arbeidsmarktcommunicatiedoelstelling.

Hele checklist lezen?

Neem dan een abonnement op amcexpert.nl en lees het artikel Doelstellingen sociale media voor arbeidsmarktcommunicatie. Amcexpert.nl is dé online kennisbank op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en is een initiatief van Nr29.