Ontdek de arbeidsmarkttrends van 2013

  • door

Ontdek de arbeidsmarkttrends van 2013Het jaar zit er bijna op en 2013 staat weer voor de deur. Een nieuw jaar met nieuwe kansen, tenminste wanneer u deze identificeert. Op 15 november 2012 ontdekt u in een middag welke trends er spelen op de arbeidsmarkt in 2013 en verder tijdens het seminar Arbeidsmarkttrends 2013. Martijn Hemminga van Nr29 is een van de sprekers op dit seminar.

Input voor uw arbeidsmarktstrategie

In het seminar Arbeidsmarkttrends 2013 nemen Geert-Jan Waasdorp (Intelligence Group) en Martijn Hemminga (Nr29), u mee naar wat ons in 2013 te wachten staat. Aan de hand van feiten, cijfers, ontwikkelingen, trends en praktijkvoorbeelden krijgt u inzicht in de arbeidsmarkt van vandaag, morgen en overmorgen. Het seminar biedt u concrete input voor uw arbeidsmarktstrategie, arbeidsmarktcommunicatieplan en wervingsaanpak.

In één middag up-to-date

In één middag staan we stil bij de actuele arbeidsmarkt in 2012 en hoe de arbeidsmarkt er in 2013 uit zal komen te zien. Tijdens het seminar kunt u kiezen uit twee break-out tracks over werknemerstrends en mediatrends. Tenslotte passeren een aantal scenario’s de revue voor de arbeidsmarkt in 2020.

Schrijf u nu in

Kijk voor meer informatie en om u in te schrijven voor het seminar Arbeidsmarkttrends 2013 op de speciale site: www.arbeidsmarkttrends.info.