Meteen naar de inhoud

Win vrijkaarten voor congres HRM in de Zorg

  • door

Win vrijkaarten voor congres HRM in de ZorgNr29 heeft veel ervaring op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie in de zorg met klanten als academisch ziekenhuis Maastricht en De Wever (Ouderenzorg). Daarnaast is Martijn Hemminga van Nr29 een veelgevraagde docent en spreker. Op 18 september spreekt hij op het congres HRM in de Zorg. Nr29 verloot een aantal vrijkaarten voor het congres.

HRM in de Zorgsector

De zorgsector staat voor een aantal uitdagingen. Een grotere zorgvraag, een tekort aan gekwalificeerd personeel in care en cure, meer doen met minder mensen, middelen en geld. De toekomst lijkt er somber uit te zien? Op dinsdag 18 september 2012 wordt tijdens het congres ‘HRM in de Zorg’ op een constructieve, oplossingsgerichte manier vooruit gekeken. Anders denken èn anders reageren op situaties,  daar draait het om. Hoe voert u positief HRM-beleid in uitdagende tijden? Kijk voor meer informatie en om de brochure te downloaden op de website.

Succesvol met sociale media in de zorg

Martijn Hemminga verzorgt tijdens het congres een workshop over het social media in de zorg. Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, Foursquare en Pinterest. Voorbeelden van sociale media die we dagelijks gebruiken. Als patiënt en cliënt, maar ook als medewerker en leidinggevende. Als HRM-professional ontkomt u er niet aan om er ‘iets’ mee te doen. Hoe kunt u als zorgwerkgever op een structurele wijze succesvol zijn met sociale media? Aan de hand van actuele cijfers, praktijkvoorbeelden en vele tips & tricks krijgt u inzicht  hoe u optimaal gebruik kunt maken van en sturen op de kracht van sociale media voor het vinden van en verbinden met talent.

Maak kans op gratis vrijkaarten

Nr29 verloot 4 vrijkaarten ter waarde van € 295,00 per  stuk. Wilt u graag een van de vrijkaarten winnen? Meld u zich dan uiterlijk vrijdag 24 augustus aan voor de gratis nieuwsbrief van Nr29. Onder alle nieuwe en bestaande abonnees binnen de sector ‘Zorg en welzijn’ worden in de week van 27 augustus 4 vrijkaarten verloot. Wanneer u een van de kaarten heeft gewonnen, krijgt u hier automatisch bericht van.