Martijn Hemminga spreekt op Het Identiteitscongres 2012

  • door

Martijn Hemminga spreekt op Het Identiteitscongres 2012De 21ste eeuw vraagt om organisaties met een identiteit die mens, merk en proces te verbinden. Tijdens de eerste editie van Het Identiteitscongres op 23 april a.s. in Utrecht is Martijn Hemminga van Nr29 een van de sprekers. In zijn bijdrage zal hij ingaan op het binden en vinden van medewerkers aan de hand van een sterke identiteit.

Binden en vinden van medewerkers met uw identiteit

Medewerkers spelen een essentiële rol in het vormgeven van de identiteit van de organisatie. Maar identiteit is ook een instrument om de juiste medewerkers te binden en te vinden. Wat is het belang van identiteit bij het binden en boeien van uw medewerkers? Welke rol speelt het bij het werven van talent en hoe verhoudt het zich tot arbeidsmarktcommunicatie en employer branding?  Aan de hand van vragen, stellingen en opdrachten krijgen deelnemers tijdens de workshop van Martijn Hemminga inzicht in de rol van identiteit bij interne en externe arbeidsmarktcommunicatie. In de workshop zijn enkele conclusies verwerkt uit het boek Bouwen aan Het Nieuwe Employer Brand waarvan Hemminga een van de auteurs is.

Korting als relatie van Nr29

Wilt u naar Het Identiteitscongres op 23 april a.s.? Nr29 mag haar relaties € 150,00 korting bieden. Stuur ons een e-mail en we sturen u graag de speciale kortingscode toe.

Kijk voor meer informatie over het congres, de overige sprekers (waaronder Tibor van Bekkum, Prof. dr. Jaap Boonstra, Marijke Lingsma en Jan Kuitenbrouwer) en om u in te schrijven op de website www.congresidentiteit.nl.

Het Identiteitscongres 2012