Meteen naar de inhoud

Begin 2012 goed met NieuwjaarsSparren

  • door

Begin 2012 goed met NieuwjaarsSparrenHet nieuwe jaar is begonnen en dat betekent een nieuwe ronde met nieuwe kansen. Maar weet u waar voor uw organisatie de kansen liggen op het gebied van arbeidsmarkt(communicatie) in 2012? Met NieuwjaarsSparren van Nr29 heeft u onder professionele begeleiding uw eigen actie- en prioriteitenlijst voor 2012 in een halve dag opgesteld.

NieuwjaarsSparren

NieuwjaarsSparren is de snelle manier om in een halve dag tot een blauwdruk te komen van uw arbeidsmarktbeleidsplan/arbeidsmarktcommunicatieplan voor 2012. Onder begeleiding van adviseur Martijn Hemminga gaat u in een groep op interactieve wijze aan de slag om uw plannen voor dit jaar boven water te krijgen. De uitkomsten van de sessie biedt u perfecte input om tot een planning te komen voor 2012 met acties en activiteiten.

Programma

NieuwjaarsSparren is een interactieve sessie van een halve dag (4 uur). Het programma wordt aangepast aan uw wensen, maar bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Trends & ontwikkelingen
    Wat zijn de trends & ontwikkelingen op het gebied van de arbeidsmarkt en arbeidsmarktcommunicatie voor 2012. Op een interactieve wijze worden gezamenlijk de trends & ontwikkelingen besproken.
  • Brainstorm
    Op basis van de trends & ontwikkelingen en de eigen situatie gaan deelnemers brainstormen over de kansen die zij zien voor de eigen organsiatie als het gaat om de arbeidsmarkt en arbeidsmarktcommunicatie.
  • Actie- en prioriteitenlijst
    Op basis van de resultaten van de brainstorm wordt gezamenlijk een eerste versie van de actie- en prioriteitenlijst samengesteld voor 2012

Voorafgaand aan de sessie wordt een telefonisch voorgesprek ingepland. Gezamenlijk wordt het definitieve programma vervolgens samengesteld.

Meer informatie

NieuwjaarsSparren kan in januari en februari 2012. De ideale groepsgrootte is tussen de 2 en 8 deelnemers, maar voor een grotere groep is het ook mogelijk. U NieuwjaarsSpart al vanaf 750,00 euro excl. BTW en reiskosten. Neem voor meer informatie contact op met Nr29.