Meteen naar de inhoud

Nr29 Arbeidsmarktcommunicatiekalender 2012 is uit

  • door

Nr29 Arbeidsmarktcommunicatiekalender 2012 is uitVoor het vierde jaar op rij geeft Nr29 weer haar Arbeidsmarktcommunicatiekalender uit. Een praktische bureaukalender die niet mag ontbreken op het bureau van professionals op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie aan werkgeverszijde. Nieuw in 2012 is dat er iedere maand een checklist beschikbaar komt op de eerste van de maand. 

12 maanden met tips & tricks

Nr29 arbeidsmarktcommunicatiekalender 2012De Nr29 Arbeidsmarktcommunicatiekalender geeft u niet alleen inzicht in de tijd, maar ook op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Iedere maand vindt u een ‘Wist u dat…’, ‘Tip van de maand’ en ‘Website van de maand’. Nieuw dit jaar is een praktisch jaaroverzicht met daarin alle 12 de maanden naast elkaar.

Vraag de Arbeidsmarktcommunicatiekalender 2012 gratis aan

De Arbeidsmarktcommunicatiekalender 2012 is exclusief voor professionals op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie, werkzaam aan werkgeverszijde. Behoort u tot deze doelgroep, vraag dan snel een gratis bureaukalender aan via dit formulier. Per organisatie kunt u één bureaukalender aanvragen zolang de voorraad strekt.