Meteen naar de inhoud

Er zijn wel heel veel beste werkgevers

  • door

Maandag 22 juni zijn de Beste Werkgevers awards uitgereikt vanuit Effectory en VKbanen. Van de 263 deelnemende organisaties kwalificeerden er 146 zich als Beste Werkgevers in de categorieën goud, zilver of brons. Oftewel 55,5% van de onderzochte populaties kan zeggen dat deze in de prijzen is gevallen.

Uiteindelijk ontvingen 4 van de 146 Beste Werkgevers een prijs: Loyens & Loeff en Schaap en Citroen hebben de hoogste tevredenheid en Rivas Zorggroep en Kenteq ontvingen een prijs daar ze de grootste stijger zijn. Maar niet alleen de 4 echte winnaars profileren zich met hun Beste Werkgeverschap…

Werkgevers als VU medisch centrumgemeente Achtkarspelen en BBnedkoketeren ook met hun Beste werkgeverschap op hun site of in persberichten. Voor de argeloze sollicitant komt het snel over alsof deze werkgever heel bijzonder is.

En dan hebben we het nog niet over alle andere rankings van beste werkgevers waarmee je goede sier kunt maken als werkgever. Van Intermediair’s beste werkgever tot Great place to work en FNV’s beste werkgever sector sport. Gelukkig is de discussie over de zin en onzin van al deze onderzoeken van alle tijden gezien dit artikel op Personeelslog uit 2007…